25 gedachten over “Review van de Maxxter action cam”

  1. Neen, deze morgen zelf geprobeerd en het past niet maar er is een oplossing namelijk: Bij de Maxxter camera is een houdertje voor de fietshelm met twee riempjes aan. Verwijder dat oranje rubbertje, knijp die twee lipjes naar binnen en schuif naar beneden. Het camera houdertje schuift eruit. Wil je dat nu op de GoPro houder schuiven dan bemerk je dat het niet lukt. Er is in het midden een soort zwaluwstaart aanpassing en deze is breder dan voor de Maxxter camera houder. De breedte komt overeen voor de klemmen maar als je dat niet over die zwaluwstaat krijgt dan krijg je die klemmetjes ook niet in die geleiders. Ik heb met mijn Dremel gewoon een klein beetje van die zwaluwstaart weg gefreesd, Maxxter houdertje tussen die twee geleiders en drukken tot het klikt . Dat Oranje rubbertje kan je ook opnieuw terugzetten. Lukt het niet meteen, voorzichtig nog een beetje wegfrezen. Het zit nu wel stevig vast en ik krijg het er zonder schroevendraaiertje niet terug uit maar dat hoeft nu ook niet meer. Dus het past NIET zoals hier verklaart wordt maar het kan gebruikt worden.

   1. De vraag van Busli was vast bedoeld op de camera op een moto of bromfietshelm te plaatsen. Spijtig wordt dit hier niet gedemonstreerd. De sticker wordt in het filmpje opzij gegooid en er wordt niet meer op terug gekeerd. Die sticker plakt maar aan één kant en ik wil zeker zijn dat de camera niet van de helm afvalt terwijl je aan het rijden bent.
    Er wordt hier ook aangeraden om ook eens te filmen zonder die behuizing terwijl deze moet dienen de camera tegen vocht te beschermen toch?

 1. Hallo weet je toevallig hoe het komt dat ik geen geluid heb bij de filmopnames en als ik het micro se kaartje in mijn tablet stop speelt hij filmpjes niet ??
  Help gort. Marieke

 2. Mijn zoontje heeft net eentje aangeschaft, helaas tijdens afspelen van video op de pc klinkt er een onaangenaam piepend geluid door elk filmpje heeft u enig idee wat dat kan zijn en of we het kunnen verhelpen via instellingen? Of heeft hij per toeval een gekocht met een fabricage fout

  1. Vanmiddag de camera omgeruild voor een andere bij action,…. Ook deze heeft het zelfde probleem

   1. bij weinig andere geluid kan je inderdaad heel stil een piepend geluid horen als je het volume hoog zet. Probeer zeker eens te filmen zonder de waterdichte behuizing.

 3. Bij het afspelen van een filmpje op de camera (zonder behuizing) heb ik geen geluid. Enig idee hoe dit kan?
  Bij het afspelen van hetzelfde filmpje op de laptop heb ik wel geluid.

  1. de camera heeft geen speaker ingebouwd. hij neemt wel op maar speelt geen geluid af. deze camera’s zijn altijd zo volgepropt om ze klein te houden dat er geen speaker in kan worden geplaatst

 4. Hoi,

  Kan iemand mij vertellen hoe lang de batterij (vol) meegaat?
  Ik wil hem graag mee op reis nemen en dan is het wel handig te weten hoe lang die meegaat.
  Alvast bedankt!

 5. Beste,

  ik had gisteren al een reactie proberen plaatsen, maar volgens mij is dat niet gelukt, daarom een nieuwe poging!
  Past deze camera op alle gopro accesoires? Ik geraak er niet goed meer aan uit. Er zijn veel verschillende versies van Go Pro (Hero 3, Hero 4,…). Past deze camera dan zowel op een borstharnas geschikt voor Hero 3 als op een borstharnas geschikt voor Hero 4? Of is dat gewoon hetzelfde?
  Bedankt!

  1. Sorry, ik zie nu pas dat er staat “in afwachting”, het spijt me voor de dubbele reactie!

 6. Maxxter geeft direct aan dat kaart vol is en kaart fout . Iemand idee hoe dit komt? Is nieuwe sd kaart

 7. Enig idee hoe diep je kunt gaan met de waterdichte behuizing. Ik ben een duiker er zit regelmatig op 40m

 8. Hallo,

  Wij hebben de camera de hele nacht aan de lader gehad. Nu drukten we op alle foto’s wissen en toen ging de camera ineens uit. Nu schijnt het lampje wel rood als we de camera aan de lader leggen, maar hij gaat niet meer aan. Enig idee hoe dit kan?

 9. “kaart vol” en “kaart fout” ?
  bij “kaart vol” en een nieuwe kaart,
  altijd de eerste keer de kaart formatteren in de camera.
  Bij “kaart fout” kaart uitsluitend plaatsen/verwijderen bij UITGESCHAKELDE kamera, en natuurlijk de eerste keer in de kamera formatteren.
  En natuurlijk een Cat 10 kaart (of hoger) toepassen….
  Dit om willekeurig vastlopen van de kamera bij video opname te voorkomen, het “fluiten” in het geluid bij video opnamen heeft hier ook mee te maken.
  Wil je so wie so geluid?
  Dan de waterdichte behuizing niet gebruiken, is geluiddicht
  Groet,
  Arno

Reacties zijn gesloten.